Lease din bil ved Munich Cars

Vi tilbyder flere former for leasing af vores biler. Læs mere om de forskellige muligheder herunder.

PRIVATLEASING

Det er nemt at lease som privatperson; du vælger blot bilen, resten klarer vi. Du skal ikke have bundet stor kapital i bilen, ligesom du heller ikke skal tænke på værditab. Når du er færdig med din leasingkontrakt, afleverer du blot bilen, og så har du mulighed for at lave en ny kontrakt på en ny bil.

ERHVERVSLEASING

En leasingaftale igennem Munich Cars giver din virksomhed mange fordele. Leasingselskabet stiller likviditet til rådighed, så man ikke selv skal have bundet kapital i bilen. Førstegangsydelse og den månedlig ydelse samt en del af momsen kan trækkes fra i skat. Der er mulighed for at vælge en lav udbetaling, og i nogle tilfælde vil det være muligt med 0 kr. i udbetaling.

SPLITLEASING

Hvis din firmabil er hårdt beskattet, er der ligeledes mulighed for splitleasing – en delleasingsordning mellem dig og din arbejdsgiver. I deler – eller splitter – leasingaftalen mellem jer. Med en sådan aftale slipper du for beskatning af fri bil og skal i stedet kun betale, når du bruger bilen privat.

Hvis bilen eksempelvis bliver brugt 80% til firmaet og 20% privat, så skal du kun betale 20% af alle driftsomkostninger inkl. ydelsen. Dermed kan der være store besparelser i forhold til beskatning af fri bil, og hos Munich Cars hjælper vi gerne med at regne ud, om splitleasing kan betale sig.

Leasing vs. køb
Købe eller lease? Det spørgsmål stiller mange sig selv, når de er på jagt efter en ny bil. De senere år er privatleasing blevet mere populært herhjemme, og der er også mange fordele ved at lease bilen frem for at købe. Nogle af fordele er blandt andet, at:

  • Du kender alle udgifter
  • Du har mulighed for udvidet garanti
  • Du kan både binde dig for en kort eller lang leasingperiode

Vælger du at lease din bil igennem os, har vi mulighed for at tegne udvidet garanti på bilen, som giver dig færre bekymringer. Hos Munich Cars har du både mulighed for privatleasing og erhvervsleasing.

Erhvervsleasing
Erhvervsleasing er blevet en populær metode til at anskaffe firmabiler på. Firmabiler har ofte en del kilometer i hjulene. Det stiller krav til komforten, som er bedre i de større og dermed også dyrere biler. Ved at lease bilen bliver likviditeten i virksomheden ikke belastet i samme grad, som hvis virksomheden købte bilen. En leasingaftale igennem RH Biler giver din virksomhed mange fordele. Leasingselskabet stiller likviditet til rådighed, så man ikke selv skal have bundet kapital i bilen. Førstegangsydelse og den månedlig ydelse samt en del af momsen kan trækkes fra i skat. Der er mulighed for at vælge en lav udbetaling og i nogle tilfælde, vil det være muligt med 0 kr. i udbetaling. Det skyldes, at man egentlig bare låner bilen fremfor at købe den. Derudover er en anden stor fordel også, at der er styr på, hvor meget bilen koster hver måned, fordi der betales et fast beløb for bilen. Det giver virksomheden en større budgetsikkerhed, ligesom det også er muligt at få fradrag for leasingydelsen. Der er altså mange fordele ved at vælge erhvervsleasing fremfor at købe.

Vælg mellem finansiel eller operationel leasing, afhængig af dit krav til den økonomisk risiko. Du har mulighed for at tilvælge serviceaftale, dækaftale, forsikring samt vejhjælp.

Operationel eller finansiel leasing
Ved operationel leasing har du en række fordele såsom som kort leasingperiode og ingen forpligtigelse til at købe bilen efter endt leasing periode. I dette tilfælde står Munich Cars for restværdi.

Ved finansiel leasing har du flere muligheder, det er en mere simpel form for leasing, du bestemmer meget mere selv, og du står selv for restværdi. Selvom det er dig, som står for restværdi, vil vi altid hjælpe med et eventuel videresalgsforløb gennem vores udenlandske kanaler for at opnår den højeste gensalgsværdi.

Leasing som privatperson
Er du privatperson vælger du blot bilen, resten klarer vi. Du skal ikke have bundet stor kapital i bilen, ligesom du skal ikke tænke på værditab. Når du er færdig med din leasingkontrakt, afleverer du blot bilen, og så har du mulighed for at lave en ny kontrakt på en ny bil.

For mere info Kontakt Munich Cars på 64 75 21 82 eller info@munich-cars.dk

LEASING

Flexleasing med tryghed. Oplev mange fordele.

FINANSIERING

Vi hjælper gerne med finansieringen! Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

IMPORT

Vi er specialister i at finde de helt rigtige biler til vores kunder.

BYTTEBIL

Vi mangler biler, og vi er på udkig efter at bytte vores biler!